Cena pljeskavice u Nišu zbunila mušterije: Prejeftina je, ali jedan detalj svi komentarišu

|

Sa poskupljenjem mesa ali i drugih sirovina koje učestvuju u proizvodnji brze hrane, porasle su i cene pljeskavica, te potrošači širom zemlje redovno postavljaju slike uvećanih računa. Međutim, iz Niša je stigla jedna drugačija fotografija, sa neobičnom cenom pljeskavice.

Naime, jednom lokalu brze hrane u Nišu, prodaje se pljeskavica od 200 grama u lepinji za 161,80 dinara. Fotografija sa cenom osvanula je na društvenim mrežama, gde se uveliko deli.

I dok na prvi pogled, u ovome nema ništa loše, čak se može reći i da je cena više nego povoljna, postavlja se pitanje kako će se “prevazići razlika” od 20 para?

Za neke je ovo bio povod za šalu, pa su istakli da su vlasnici hteli da budu pošteni prilikom kreiranja cene.

“Pročitali su da je inflacija 7.8 odsto i povećali su tačno za toliko”, napisao je jedan korisnik, dok se drugi zapitao da li će mu pljeskavicu prodati ako mu zafali taj dinar, odnosno dva?

Bilo kako bilo, slučajno ili možda namerno, gazda je dobio reklamu za svoj proizvod, pa nema sumnje da će se pljeskavice od 161,80 dinara dobro prodavati, s obzirom da je dosta povoljnija od mnogih lokala sa brzom hranom.

Izvor: telegraf.rs