Mitrović gradi dvorac do sada neviđen u Srbiji: Kupole, bazeni na krovu, 4 lifta – Ovako će izgledati porodični zamak na Dedinju

|

Kompletan projekat porodičnog zamka koji na Dedinju u Užičkoj ulici, gradi vlasnik Pink imperije Željko Mitrović, objavljen je na sajtu “Global design news”, a osim detaljnih informacija o tome kako će izgledati iznutra, prikazane su i fotografije budućeg spoljašnjeg izgleda ove imponzantne građevine, kakva dosad nije viđena u Srbiji.

Sajt “Global Design News” predstavio je projekat Mitrovićeve kuće kao nešto dosad neviđeno u srpskoj arhitekturi, svojevrsan i impozantan spoj klasičnog i modernog. Projekat ima za cilj da čitavom Beogradu, a samim tim i Srbiji, izgradi nešto što dosad nije bilo viđeno na ovim prostorima.

Osnova objekta je u obliku obrnutg ćiriličnog slova “P”, čime se dobija centralno i zatvoreno dvorište. Kupole, dvorski ulaz, bazeni na krovu, SPA, tertana, multimedijalne prostorije za koncerte, muzički studio, bioskop, sala za sport, plafoni visoki preko šest metara, četiri lifta, bezbroj spavaćih soba, nepregledne trpezarije, garderoberi na dva nivoa,terasa na vrhu s poanoramom Beograda i naravno bilioteka – samo su deo onoga što bi trebalo da se nađe u novom Željkovom dvorcu.

Izvor: nova.rs