“Mislim da je Danka živa, ne znam zašto se traži telo”: Jelena Karleuša iznela mišljenje o temi koja trese Srbiju

|

Pevačica Jelena Karleuša danas se pojavila u vatrenom izdanju u Beogradu, koje je svima privuklo pažnju. Karleuša je obukla uski komplet lila boje, koji je savršeno istakao njenu figuru.

Na konferenciji za medije, na kojoj se nalazila i ekipa portala Republika, pevačica je govorila o predstojećem nastupu na festivalu, koje za mlade organizuje Niš, odnosima sa kolegama, ali i Danki Ilić, devojčici koja je ubijena, a za čijim se telom traga i sada:

“Ja ne znam zašto oplakujemo devojčicu o kojoj ne znamo ništa još, zašto se ne traži devojčica, Danka, nego se traži telo. Sve to mi je jedna velika zabuna, mislim, kao i svima vama… Ne znam, dok se ne dokaže suprotno, nikada ne bih tražila telo, nego Danku. Ne znam, ja verujem, mislim da je devojčica živa, moje pravo je da tako mislim”, rekla je Jelena Karleuša.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom intenzivno traga već 12 dana, a kako je telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Izvor: republika.rs