Mirko je prvi muž Maje Nikolić: Nije dao ni dinara za svog sina, niti je želeo da ga viđa – Razveli se kada je Novak imao godinu dana

|

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao veliki borac za svoju decu. Ona se udavala dva puta i oba puta nije imala sreće sa partnerima. I pored svih nevolja, uspela je da svoje sinove izvede na pravi put, a danas su to momci na koje je majka izuzetno ponosna.

Prvi put Maja se udala za crnogorskog muzičara Mirka Šćepanovića, sa kojim ima sina Novaka. Razveli su se kada je dečak napunio godinu dana, a otac je dugo posle toga odbijao da ga vidi, pa i da plaća alimentaciju.

Na sudu su bili i kada je Novak postao punoletan, a pevačica je koristila svaku priliku da javno istakne kako Mirko nikada nije dao ni dinar za svog sina, već ga je podizala potpuno sama.

“Ne interesuje me ništa što ima veze sa Majom i njenim životom. Sve što se među nama dešava nije za javnost, rešićemo to na sudu”, rekao je svojevremeno Majin prvi suprug Mirko.

Ni u drugom braku Maja nije imala sreće. Drugom suprugu Vuku Kandiću, sud je dodelio starateljstvo nad sinom Lazarom, a Maji naložio da plaća alimentaciju.

Na pitanje kaje li se zbog neke svoje odluke Maja Nikolić je odgovorila:

“Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: „Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi”, ponosna je Maja.

Izvor: hellomagazin.rs