Mirka prevarila Vujadina sa zgodnim poznatim kolegom: Njegova reakcija ostaviće vas u čudu (FOTO)

|

Jedini bivši dečko Mirke Vasiljević, za koga je javnost znala, bio je sin poznatog biznismena, u koga je glumica bila ludo zaljubljena u srednjoj školi. Ali, tada ga je ostavila, i to ne zbog sadašnjeg partnera Vujadina, već zbog svog zgodnog kolege.

Možemo samo da nagađamo da li je Vujadin Savić znao za ovu kratku romansu svoje supruge i poznatog glumca, ali u javnosti nije bilo poznato do sada, da je bivši dečko Mirke Vasiljević bio i Viktor Savić, sa kojim je, kako je otkrio izvor bila u romansi, nakon koje se veoma brzo vratila tadašnjem dečku.

– Mirka je u jednom trenutku prekida veze počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo par dana kasnije vratila u zagrljaj aktuelnom dečku – rekao je svojevremeno izvor, a mlada glumica odlučila je da o svojim emotivnim partnerima, ipak ne govori.

– Veoma rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa mojim suprugom i našom decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Ne izbegavam da pričam o tome jer sam nešto posebna, nego je to potpuno degutantno – izjavila je Mirka za medije, osvrnuvši se na svoje stare ljubavi, dok romansu sa svojim kolegom nije želela da komentariše.

Ubrzo nakon ovih emotivnih izleta, Mirka je ušla u romansu sa Vujadinom, uz koga je, kako kaže, emotivno sazrela i odrasla i rodila mu je četvoro divne dece.

Izvor: story.rs