Nakon incidenta u bekstejdžu i vređanja novinara oglasio se Džipsi: “Želim da se izvinim, osuđujem takav oblik ponašanja”

|

Sinoćnje finalno takmičenje “Pesma za Evroviziju ’23” obeležilo je skandal Džipsijevog tima, kada je njegov šminker psovao i vređao novinare koji su bili u bekstejdžu, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje ovog takmičenja.

Naime, kada su svi takmičari nastupili, jedan član tima pevača Jovana Živadinovića Džipsija izbačen je iz bekstejdža RTS-a, jer se kako prenose mediji, nedolično ponašao, a u jednom trenutku je i udario u kameru. Nakon što su napravili scenu i bili izbačeni, izvinjavali su se.

“Tako bahato i neprofesionalno ponašanje, do sada nisam imao prilike da vidim. Sramne uvrede koje je jedan član iz Džipsijevog tima uputio novinarima, krajnje prosto i užasno ponašanje”, rekao je novinar.

Jedan od momaka koji je sigurno želeo da bude u centru pažnje, odabravši sraman način, sigurno nije ni svestan da je time u drugi plan stavio nastup i talenat kojim je mladi pevač sve do tog trenutka pobrao sve simpatije publike. Mnogi spekulišu da baš zbog tog incidenta, Džipsi nije ostvario bolji uspeh na pomenutom takmičenju.

Sada se zbog cele situacije oglasio i Džipsi.

– U vezi s naslovima u medijima koji se tiču mene i mog tima, želim da dam zvanično saopštenje za javnost. Tokom takmičenja za Pesmu za Evroviziju objavljeni su naslovi koji su se odnosili na moj tim i navodno izbacivanje iz studija, što je izazvalo zabrinutost kod naših obožavaoca i javnosti uopšte. U momentu incidenta, ceo Red Pill tim je bio sa mnom u Green room-u i pružao mi je podršku. Jedan od mojih pratilaca započeo je raspravu sa novinarima u hodnicima zgrade, nakon čega mu je zatraženo da napusti prostorije – rekao je Živadinović, pa je dodao:

– Jedina veza našeg tima sa ovim incidentom je činjenica da se pratilac identifikovao kao deo našeg tima, što je kasnije dovelo do pogrešnog tumačenja celog događaja. Želim ovom prilikom da se izvinim novinarima koje je uvredio, i da naglasim da moj tim nema nikakve veze sa incidentom, već osuđujem takav oblik ponašanja i komunikacije. Zahvaljujem se novinarima i medijskim kućama koje su izbegle senzacionalizam u svojim izveštajima i nisu koristili ovaj incident za ličnu promociju i prodaju tiraža. Za mene i Red Pill tim, ovo je nezaboravno iskustvo i zahvalni smo svima na podršci i glasovima – rekao je Džipsi.

Izvor: hellomagazin.rs