Dnevni horoskop za 6. mart 2023. Rakovi imaju problem na poslu, Vodolije prepotentne

|

Ovan

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Blizanci

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Rak

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Lav

Ljubav: Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte iritirati svog partnera. Posao: Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Devica

Ljubav: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo. Posao: Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Zdravlje: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.

Vaga

Ljubav: Voljena osoba ume da Vas ostavi u ubeđenju, kao da je sve u najboljem redu. Ali, Vi naslućujete novi problem. Posao: Na poslovnoj sceni sve ima svoj »vek trajanja«, a Vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Škorpija

Ljubav: Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Posao: Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije.

Strelac

Ljubav: U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, pre nego što donesete novu ili važnu odluku. Posao: Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Posao: Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Posao: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Ribe

Ljubav: U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalošt i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Zdravlje: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu i dobrom raspoloženju.