Milena prodaje kuću, plac i vinograd – Treba ih urediti ali cena je više nego povoljna: Nalazi se na sat vremena od Beograda

|

I dok stručnjaci za promet nekretninama procenjuju da će ove godine cene kuća i stanova u Srbiji stagnirati i predviđaju da će u drugoj polovini godine doći do povećanja broja odobrenih stambenih kredita, počelo je i veliko interesovanje za kuće na selu.

Oglasi se sada nalaze na brojim grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, ali je savet da svakako sve proverite dva puta pre nego što ugovorite posao. Pored jeftinih kuća u Srbiji, naši ljudi nude u dotičnim grupama nude i objekte i placeve.

Jedna Milena prodaje kuću od 30 kvadrata i toliko skoro ari placa u selu Vučić, koje se nalazi blizu Kragujevca, teoretski, i od Beograda je na sat vremena vožnje.

Kako Milena objašnjava u oglasu, u selu ima škola, prodavnica, crkva, dom kulture, teren za sport itd. “Idealno mesto za mir ko želi vikend odmor, a može i da se oformi domaćinstvo”, piše autorka oglasa i dodaje da je kuća ipak zapuštena i da bi je trebalo urediti.

Prema njenim rečima, postoji mogućnost za zasad voćnjaka ili vinograda. Cena za ovo imanje je 12.500 evra.

Izvor: blic.rs