Milan Milošević na meti prevaranata – Sažalio se na ženu sa bebom, pa umalo ostao bez novca i auta

|

Voditelj Milan Milošević pre par dana doživeo je pravi film scenario u kome je zbog dobrote umalo ostao bez novca i automobila. Milan je mogao da bude žrtva prevare, tačnije razbojnika koji tipuju putnike na naplatnoj rampi kod Smedereva.

Naime, voditelj je bio na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, na njegovu veliku sreću. Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka sa bebom u naručju, što je ustvari bila lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara.

Voditelj je najpre dozvolio, ali taj drug koji je bio sa njim, počeo je da histeriše i tera devojku iz kola. Milan je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. Ona je tada izašla iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi.

Milanu je tek posle drug ispričao o kakvoj prevari se radi.

Naime, devojka sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a potom ih na autoputu presreću razbojnici koji su sa njom u dogovoru i pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i automobil.

“Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni”, ispričao je Milan Milošević.

Izvor: alo.rs