Matora i Anita pred razvodom: “Imale su dogovor pre ulaska u Elitu” – Oglasio se njihov prijatelj i otkrio sve

|

Prijatelj Zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Sanojlović, koje su se letos venčale u Crnoj Gori, izjavio je da se plaši da je njihov odnos na staklenim nogama, te da je samo pitanje vremena kada će pući.

Dogovor koji su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora napravile pre ulaska u “Elitu”, odmah je pao u vodu.

“Obe su znale kako će biti i obećale su jedna drugoj da neće nasedati na provokacije kako bi sačuvale svoj brak, ali Anita je bolesno ljubomorna i ne može da se kontroliše. Ona svaki dan zagorčava život Matoroj, prati joj svaki korak, prisluškuje šta sa kim priča i onda pravi scene. Matora je na ivici živaca”, rekao je njihov prijatelj za “Informer”, izrazivši bojazan da njihov brak u ovakvim okolnostima neće dugo opstati.

“Ako ovako nastave, brak im neće sastaviti ni godinu dana. Čuo sam da je nekima baš cilj da ih razvedu i da ih čeka pakao ako Anita ne uspe da smiri svoju paranoju. Matora je stvarno voli i ne pada joj na pamet da je prevari, ali Anita ima ozbiljan problem i ne može da se kontroliše.

Podsetimo, nakon jednog od mnogih ljubomornih scena Stanojlovićeve, Jovana je sela da razgovara sa njom.

“Kod kuće je drugačije nego ovde, moraš nekad da prećutiš, da popustiš. Ja te volim, ali ti nekad ne možeš da istrpiš”, objašnjavala je Matora okolnosti Aniti, ali ona nije htela ni da čuje:

“Ja tebi ćutim za mnogo toga i onda mi se nakupi i ne mogu više. Ti si bezosećajna, povređuju me tvoje reči koje mi kažeš kroz šalu. Sedela sam i gledala šta radiš sa Slađom i Anđelom. Imaš 30 muškaraca u kući, pa pričaj sa njima. Smetaju mi žene, ljubomorna sam. Možeš da sediš sa Teodorom, Vanjom, Milenom, Milicom, ali ako te neko pita za Anđelu i Snežu napraviću ti scenu. Ne zanima me da li si kriva”, zapretila je Anita Matoroj, a Tomićeva je samo rekla:

“Ovo je bolesno”.

Izvor: alo.rs