Maskirani muškarci upali u vilu Seke Aleksić: Leteli evri po dvorištu – Sve se desilo baš na rođendan njenog sina Jakova

|

Seka Aleksić i Veljko Piljikić organizovali su nesvakidašnje slavlje povodom rođendana njihovog starijeg sina Jakova. Ove godine sve je bilo u znaku serije “La casa de papel”, a Seka je kao i uvek bila na visini zadatka, te je osmislila svaki detalj proslave.

Rođendan je počeo tako što je nekoliko maskiranih ljudi upalo u dvorište njene vile. Oni su nosili crvena odela nalik onima iz serije “La casa de papel”, a naravno oružje je bilo samo igračka. Glumci maskirani u junake ovog ostvarenja krenuli su da trče ka dečici koja su ih sa oduševljenjem dočekala.

Čitav ambijent bio je dekorisan po želji malog slavljenika, koji je ove godine poželeo zabavu u duhu hit serije „Casa de Papel“. Osim dobro poznatih likova koji su nosili crvene kombinezone i maske, bili su ti i neizbežni crveni baloni, lažni novac, oružje… Jakov nije imao jednu, već četiri torte, a mališani su uživali i u brojnim drugim poslasticama.

Kako Seka uvek voli da udovolji svojim naslednicima, i ovoga puta priredila je proslavu za pamćenje koju će deca dugo prepričavati.

Izvor: hellomagazin.rs