Marija Šerifović pronašla Mustafu koji živi u šatoru ispod mosta: Oglasio se pevač iz Zenice i otkrio gde sad spava

|

Pevačica Marija Šerifović podelila je tužnu priču o uličnom pevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji živi u šatoru ispod mosta. Ona se jako se potresla nakon što je videla snimak ovog talentovanog uličnog pevača.

Na Jutjubu se pojavio snimak ovog talentovanog mladića, a prema podacima koji pišu ispod videa on nema novca ni za stanarinu.

Iako su mu mnogi predviđali dobru karijeru i uspeh, nažalost, završio je u šatoru pod mostom, na zeničkoj petlji. Sa sedam godina je ostao bez roditelja, kada je i počeo da peva i bori se za život. Iz stana je morao da izađe, jer nije imao novca da plaća kiriju. Ovaj mladi pevač izrazio je želju da se prijavi za “Zvezde Granda”, ali kako kaže, za to nema uslove.

– Tu ti trebaju pare. Mogu ja da odem da se prijavim na “Zvezde Granda”, ali ja ne mogu sa 10 maraka (5 evra) da se obučem, da stavim mašnu, da budem čist. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti – rekao je Mustafa za jutjub kanal “Srećko Stipović”, a Šerifovićka je izrazila volju da mu pomogne i zamolila ljude da ga povežu sa njom.

Pevačica je uspela da dođe do Mustafe, odnosno vać ga je kontaktirao njen menadžer.

– Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo – ispričao nam je pevač i otkrio da se vratio u stari stan, tako da više nije u šatoru, ispod mosta.

– Smestio sam se u stari stan. Čovek mi je platio kiriju za dva meseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. E sada sam dobro – rekao je Mustafa.

Životnu priču uličnog pevača Mustafe Hrustića možete poslušati OVDE.

Izvor: kurir.rs