Majstor pustio vodu 2 puta i uzeo 4.500 dinara za 3 minuta: Ništa nije popravljao jer je slava – Domaćin ostao praznih džepova i sa kvarom

|

Na dan krsne slave dolazi nam majstor u kuću da popravi crevo na kome voda curi u zidu, donosi samo jedno crevo, pušta vodu dva puta na slavinu i naplaćuje 4.500 dinara, kaže za Kurir Vlasotinčanin (ime i prezime poznato redakciji).

“Danima imamo problem sa vodom koja curi u zidu te se stvorila vlaga. Zvali smo majstora nekoliko puta, ali je uvek bio zauzet. Rekao je da će doći na dan slave Aranđelovdan iako slavi i on, a i mi. U kući gužva, sprema se slava, neki gosti su već bili stigli. Morali smo da prihvatimo da dođe bar tada jer voda curi sve više, propašće nam zid. Dolazi majstor i dovodi još jednog čoveka. Doneo je jedno crevo koje bi trebalo da se zameni i na njenu sam video cenu od 1.800 dinara. Znam da oni deru koliko naplaćuju, ali mislio sam da će ovo koštati do 3.000 dinara najviše”, kaže sagovornik Kurira i dodaje:

“Pogledao je zid, rekao da tu voda curi što sam i sam znao, a onda ušao u kuću, pustio dva puta vodu na slavinu i kaže da ne može sada ništa da uradi jer je slava, nego nakon slave da dođe da razbije zid i da zameni crevo, a da će ovo sada koštati 4.500 dinara. Ukupno su bili tri minuta u kući. Ništa uradili nisu, ovaj drugi je samo posmatrao. Doneli to crevo i odrali nas. Nisam mogao da se raspravljam na dan krsne slave, platio sam u onoj gužvi, ali kad su otišli shvatio sam da nisu ostavili račun, a pitao sam se koliko li će tek da nam naplati kad ruši zid na kući i kad zaista uradi nešto kad nas je za ovo ništa odrao”, kaže Vlasotinčanin.

Domaćin ističe i da će mu sledeći put sve to reći i tražiti račun.

“Nije bilo pravo vreme za raspravu pred ljudima, ali ovo zaista nije u redu. Napamet iz glave rekao cifru i otišao. Uzeo je dnevnicu i za onog čoveka koji prstom nije mrdnuo”, zaključuje izrevoltirani Vlasotinčanin.

Izvor: kurir.rs