Majka Ane Volš napokon progovorila i otkrila sve: “Ana je želela razvod, nije više htela da izdržava Brajana”

|

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš, otkrila je da su njena ćerka i muž Brajan u poslednje vreme bili u veoma lošim odnosima.

Ona je u svojoj najnovijoj izjavi rekla dosad nepoznate detalje o odnosu njene ćerke sa svojim suprugom. Rekla je da je Ana planirala da se razvede od Brajana, jer nije više mogla da ga finansira, ali i da je glavni problem u njihovom braku bila Dajana Volš, Brajanova majka. Milanka polako gubi nadu da joj ćerka živa.

„Moja ćerka je htela da se razvede od Brajana, više nije mogla da finansira Brajanove advokate i njega. Nije želela više da finansira Brajanov život, smučilo joj se“, rekla je Milanka.

Ona kaže da je najveći problem između Ane i Brajana bila njegova majka Dajana.

„Brajan je Ani prenosio da je njegova majka pričala protiv nje. Više puta je rekla da ona njemu ne treba“, rekla je Anina majka. Ona još navodi i da je Dajana konstantno prebacivala sinu to što ga Ana finansira.

„Moj pokojni suprug rekao joj je: „Ana, pazi se te žene, ne želi ti dobro““, ispričala je ona.

„Ana mi je rekla joj Brajan nije dao da odvede decu, jer bi u tom slučaju morao da ide u zatvor do okončanja postupka, ali mi je u novembru rekla da se on vidno umorio oko dece“, rekla je majka Beograđanke.

Podsetimo, slučaj nestanka Ane Volš podigao je na noge i srpsku i američku javnost. Počelo je prvo kao nestanak, da bi se veoma brzo pretvorilo u istragu ubistva.

Ani Volš se trag izgubio 1. januara ove godine, a potraga je počela tek nekoliko dana kasnije, i to kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak. Na samom početku istrage, suprug Beograđanke Ane je priveden zbog ometanja u istrazi, a zatim se veoma brzo susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo svoje supruge.

Izvor: kurir.rs