Dnevni horoskop za 10. februar 2023. Blizanci, trenutni gubitak predstavlja lekciju – Lavovi imaju problem na poslu

|

Ovan

Ljubav: Potrebno je da se pridržavate proverenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara Vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Posao: Izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate interesantnije ideje nego rešenja koja nude Vaši saradnici. Zdravlje: Važno je da popravite raspoloženje.

Bik

Ljubav: Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera, kako biste odgonetnuli deo skrivenih poruka. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Blizanci

Ljubav: Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Posao: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni »gubitak« predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

Rak

Ljubav: Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja Posao: Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje. Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

Lav

Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu »slabost« ili nedostatak moralne hrabrosti. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši, ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Posao: Potrebno je da pronađete novo rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ljubav: Pokušajte da razumete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Posao: Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Zdravlje: Uživajte u svom svetu intime.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe. Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

Strelac

Ljubav: Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Posao: Važno je da proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega.

Jarac

Ljubav: Budite nežni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Posao: Probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

Vodolija

Ljubav: Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da uporno insistirate na nekim sporednim događajima. Imate različita viđenja. Posao: Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili susret sa prijateljima.