Luksuzna vila sa pogledom na Dunav i tvrđavu, bazen i teretana: Zavirite u čarobni dom Ivane i Marka Vulete (FOTO)

|

Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Španović ljubav i sreću pronašla je uz Novosađanina Marka Vuletu. Oni će u septembru proslaviti dve godine braka, a sportistkinja je posle venčanja uzela prezime supruga koje sada piše i na njenom dresu.

Atraktivna Ivana i zgodni fitnes instruktor stali su na „ludi kamen“ u strogoj tajnosti, na jednom imanju nadomak Beograda. Za razliku od nastupa na stadionima, tog dana joj nije bila neophodna publika.

Jedina njihova intima na koju javnost ima pravo su njihovi zajednički treninzi.

‒ Pronađi nekog ko oseća istu strast, pa je podelite ‒ rekao je Marko jednom prilikom, priloživši dokaz da je našao idealnog „saučesnika“ sa kojim deli strasti, naročito prema fizičkim aktivnostima. Dok ih posmatrate kako u paru klešu već savršeno izvajana tela, ne možete se oteti utisku da su oličenje antičkih božanstava.

Detalje sa venčanja su uspeli da sakriju, ali objave na društvenim mrežama otkrile su gde se nalazi Ivanino i Markovo ljubavno gnezdo.

Prelepa kuća s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu, koja se nalazi pored samog Dunava, ima pelepi bazen i visoke kaskadne zidove koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda. Iz moderno opremljene teretane, u kojoj Ivana vredno trenira, pruža se pogled na reku.

Enterijer je elegantan, sobe su pune svetla i nema previše detalja, ali su tu biljke koje daju toplinu njihovom životnom prostoru.

Veliko dvorište prepuno je zelenila, baš u skladu sa njihovim zdravim načinom života. Okruženo prirodom, daleko od gradske vreve i sa pogledom koji je melem za dušu, ovo mesto je sve što slavnoj skakačici treba kad želi da se izoluje od sveta i da se spremi za takmičenja.

Izvor: hellomagazin.rs