Sa njim je snimala ljubavne scene, on oženio voditeljku: Otkriveno čime se bavila poznata folkerka, pre nego je postala popularna (VIDEO)

|

Poznata folk pevačica Tea Tairović, pre šest godina glumila je u spotu svog kolege, takođe takmičara “Zvezda Granda”, Mirčeta Radulovića.

Tea Tairović je danas jedna od najpopularnijih pevačica, a u junu ove godine održala je i prvi solistički koncert na beogradskom “Tašmajdanu”. Takmičila se u “Zvezdama Granda”, snimila je duet sa Šabanom Šaulićem, a vrhunac karijere doživela je hit pesmom “Hajde” uz koju igra orijentalnim plesom.

Iako nam se činilo da o Teairovićevoj sve znamo, mnogima je promakla činjenica da je pevačica nekada glumila u spotu svog kolege.

Naime, folkerka se pojavljuje u kadrovima za pesmu “Hodam po šinama”, koju je Mirče snimio 2017. godine. Njih dvoje glume ljubavni par, grle se, drže se za ruku, a Mirče je u jednom trenutku prosi, a ona ga odbija i beži od njega.

Primetno je da Tea u spotu uopšte ne liči na sebe, jer tada nije radila plastične operacije, kojima je kasnije sredila lice a i grudi.

Inače, Mirče je suprug voditeljke Ane Radulović, koja će biti jedna od domaćica “Zadruge Elite”, a koja slovi za jednu od najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs