Luksuz koji je sam sebi obezbedio: Devin Antonović živi u kući na obali okeana – Visoki plafoni i nameštaj u beloj boji (FOTO)

|

Od momenta kada su protiv Miroslava Ilića poveli spor za utvrđivanje očinstva, Mirjana i Devin Antonović tvrdili su da ih ne zanima nikakva imovina, niti od pevača žele bilo kakvu finansijsku dobit. Jedini cilj im je bio da se utvrdi Devinovo poreklo.

S obzirom da Devin u Americi vodi skoro pa luksuzan život, koji je sam sebi obezbedio, reklo bi se da majka i sin u celom sporu sa Ilićem nisu imali namere da steknu neku dobit.

“Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio,” prokomentarisala je Mirjana Antonović, kada je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju bivšeg supruga Daniela, Devinovog poočima, koji uživa u njegovoj kući na obali okeana.

Čest Devinov gost je i njegova polusestra Diana koja dolazi zajedno sa svojom porodicom. I svi su, kako se da proceniti, u odličnim odnosima.

Budući da je Devin po profesiji lekar, ne čudi što je relativno mlad uspeo da se finansijski obezbedi i priušti sebi ovakav dom. Iako on sam ne voli da se eksponira u javnosti, njegova ponosna majka često obaveštava pratioce na društvenim mrežama kako živi, ističući da je sin kakav se samo poželeti može.

Zahvaljujući Miri, javnost je dobila priliku da vidi kako izgleda Devinova kuća u kojoj dominiraju visoki plafoni i nameštaj u beloj boji, a budući da ima i prostrano dvorište svoj kutak je dobio i doberman po imenu Zep.

Izvor: hellomagazin.rs