Ljubav pukla, Ana profitirala od razvoda: Koraćevoj ostaje stan, luksuzni auto i debela alimentacija – Bivši joj sve ostavio

|

Bivša rijaliti učesnica, Ana Korać potvrdila je vest o razvodu, dok o detaljima emotivnog kraha nije želela da priča. Oca svog deteta nikada nije predstavila javnosti, pa mu je i na njihovim zajedničkim fotografijama sakrivala lice.

Ljubav sa obrenovačkim biznismenom se ugasila, a izvor blizak starleti otkriva šta je Ana sve dobila od bivšeg, nakon razlaza.

“Iako je uglavnom sve platio njen bivši momak: stan, brojne automobile, Aninu garderobu… On je odlučio da joj to sve ostavi. Koraćeva je od njega na poklon dobila stan u luksuznom naselju, kao i skupocenog džipa Mercedesa koji je sada nakon razvoda u njenom vlasništu”, otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

“Sve markirane stvari koje su koštale i po nekoliko hiljada evra, a čija ukupna vrednost prelazi 350.000 evra, bivši muž je ostavio Ani Korać i nije tražio ništa da mu vrati. Uskoro će na sudu utvrditi kolika će alimentacija biti isplaćivana za sina, a u javnosti se spekuliše da će cifra biti između 3 i 5.000 evra”, poručuje gore navedeni izvor.

Inače, od momenta kada je ostala u drugom stanju, Ana se povukla iz medija, a kako se priča u estradnim krugovima, to je bila želja njenog supruga. Nakon razvoda, Ana je opet aktivna u noćnom životu i na društvenim mrežama, te često deli fotografije iz provoda.

Izvor: mondo.rs