Bora demantuje priče da je gostima tražio 500 evra: “Samo od kume smo dobili 10.000 evra” – Tvrdi da je sve uredno platio

|

Novopečeni mladoženja Bora Santana i dalje sabira utiske sa venčanja sa dugogodišnjom partnerkom Milicom Kemez. Rijaliti zvezdi su zasmetale su priče da su od gostiju tražili da im u kovertu stave najmanje 500 evra:

“Želim, a i primoran sam da stavim tačku na priče koje su se pojavile u medijima da sam svadbu napravio na kompenzaciju. Kompletno veselje sam uredno platio: od restorana, vile u kojoj smo sklopili građanski brak, keterniga, kamermana, venčanice, mog odela, sva sam pošteno platio. Muzika jeste moj život, a kolege sa estrade su došle iz srca i ispoštovali suprugu i mene. Nisam mogao ni da pretpostavim koliko su mi veliki prijatelji. Takođe moja familija, prijatelji, ma svi dobri ljudi koji su bili. Zahvaljujem se Slađi Alegro, Jani Todorović, Bađiju, Zorani Mićanović, Borku Radivojeviću, Milici Jokić, Sandri Rešić, Caciju, Ljubi Aličiću, Jovani Tipšin, Slobi Radanoviću, Zlati Petrović, Sari Reljić, Milanu Petković, takođe i mom velikom prijatelju Zvonku Grujiću”, kaže ponosno Bora Santana.

On je objasnio i to da li je od gostiju tražio novac:

“Nikada nijednog gosta nisam uslovio da donesu ljubičastu. Da sam uslovljavao ne bi mi onda stavili po 1.000 evra i više u koverte, nego 500. Samo kuma od moje Milice je iskeširala preko 10.000 evra kao poklon mladencima. To su sve naši prijatelji koji su nas ispoštovali iz srca. Mnogo mi je drago što su svi koje sam pozvao došli na veselje, a posebno što sam krunisao Borka Radivojevića”, zaključio je Bora.

Izvor: kurir.rs