Kostina majka pobesnela na odluku suda – Iskalila bes na medicinskim radnicima: “Svašta im je rekla, imala je burnu reakciju”

|

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu u utorak podiglo optužnicu protiv roditelja K.K. koji je 3. maja izvršio masakr u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, Viši sud u Beogradu je produžio pritvor dečakovom ocu a majci zabranio da dečaku ubuduće prilazi, sastaje se i komunicira sa sa njim, budući da se ona ne nalazi u pritvoru.

Majka dečaka-ubice je neposredno optužena jer je neovlašćeno držala municiju, s obzirom da je tokom istrage na jednom od metaka koje je njen sin ispalio u učionici pronađen njen nesporni DNK trag.

Prema saznanjima Kurira, majka je, navodno, burno reagovala na odluku Višeg suda da joj zabrani kontakt sa sinom, te je, prema rečima njihovog izvora, bes iskalila na medicinskim radnicama u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj maloletnik boravi od 3. maja.

“Kad je saznala da više neće moći da viđa sina bila je jako ljuta, imala je burnu reakciju, bila je oštra prema radnicima, svašta im je rekla. Ispoljila je verbalnu agresiju”, otkriva izvor Kurira i dodaje:

“Praktično je bes iskalila na medicinskim radnicima koji ni za šta nisu krivi i izvređala te ljude ni krive ni dužne”.

Krivično vanpretesno veće Višeg suda u Beogradu nakon formalnog ispitivanja optužnice koja je podignuta protiv oca dečaka ubice koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, njegove majke, vlasnika streljane i instruktora gađanja, utvrdilo je da je optužnica propisno sastavljena.

“Nakon formalnog ispitivanja optužnica je poslata okrivljenima i njihovim braniocima, koji imaju rok od osam dana od kada je prime da podnesu pisani odgovor sudu na optužnicu”, potvrdila je portparol tog suda Milica Veličković.

Izvor: kurir.rs