“Kod nas je kao na traci”: Mirka Vasiljević progovorila o petoj bebi i svadbi – Priznala da nema nikakvu pomoć

|

Glumica Mirka Vasiljević se sa suprugom Vujadinom Savićem, fudbalerom i njihovo četvoro dece sinovima Andrejem, Mihajlom i ćerkama Andreom i Anikom vratila u Srbiju. Svojim skromnim ponašanjem i odnosom prema porodičnim vrednostima stekla je simpatije publike, a mnogi se pitaju kako uspeva da uskladi porodične i poslovne obaveze, a uz to da uvek lepo izgleda.

“Naš život se svodi da na svaki 6 meseci nismo sigurni gde ćemo živeti. Vujadin je završio sa svojim angažmanom na Kipru. Kraj avgusta će biti momenat kada ćemo da saznamo šta se dešava sa klubom. Samim tim naš boravak u Beogradu je neizvestan. Jedino što znam jeste da ja počinjem sada neke stvarčice što se tiču mnog posla. Ja nikada u karijeri nisam pravila neku preveliku pauzu. Uvek sam se trudila da moja karijera bude na jednom tasu vage, a porodica na drugom”, kaže Mirka.

Na pitanje kako uspeva da sve organizuje bez pomoći sa strane, glumica odgovara:

“I dalje nemam nikakvu pomoć. Mnogo veću pomoć imam u Srbiji naravno jer sam ja veoma vezana za svoju porodicu. S obzirom da bi sada trebalo da počnem sa snimam, i da mi snimajući dani budu po 12 sati, moraću da sedem i da razmislim kakvu ću organizaciju da napravim, jer opet koliko god da je moja porodica tu i želi da mi pomogne svi su vitalni, mladi i rade, nisu baš u stanju da dan posvete samo meni”, rekla je glumica.

Ono što je zanimljivo jeste da za sve ove godine koliko su zajedno, Mirka i Vujadin zapravo nisu venčani, a evo šta o tome kaže glumica:

“Svadba se još uvek nije organizovala jer smo u tim momentima imali te konstantne selidbe i jer su fudbaleri ograničeni na te slobodne periode”, kaže glumica, a na pitanje da li planiraju dalje proširenje porodice, odgovara:

“Meni je jako simpatično što niko ni da pita kako je beba, nego već prelaze na sledeće. Kod nas je to kao na traci. Mi generalno nikada nismo zacrtavali koliko dece želimo, sve se to planski desilo naravno. Sada smo zadovoljni sa ovim brojem, a u budućnosti ćemo videti šta će biti jer ne volim da se izjašnjavam u tom smislu. Sigurno “da” i sigurno “ne” jer me je život demantovao u tom smislu uvek”, završava Mirka.

Izvor: alo.rs