Ko su mladenci koji su izazvali pažnju u busu broj 26: Žurili su u restoran, a nisu ni slutili da ih slikaju

|

Juče se odigrala prelepa scena u Beogradu kada su u redovnoj gradskoj liniji broj 26 uslikani mladenci. Mlada i mladoženja bili su sređeni, pa su se mnogi pitali da li idu na stvarno venčanje ili je fora.

Njihova slika se širi društvenim mrežama, a sada je poznato i ko su oni. Misteriozni mladenci su pronađeni, on se zove Ivan Ćosić, a ona Majida Lubura Ćosić.

“Mi smo se venčali još prvog maja u Novom Sadu, pošto ovde živimo. Imali smo bajkovito venčanje i proslavu u dvorištu jednog kluba. Međutim, želeli smo da imamo slike sa venčanja i iz Beograda za koji smo posebno vezani, jer smo se tamo upoznali. Meni je Beograd posebno drag, jer je moja mama Beograđanka, pa sam dobila želju da to fotografisanje dva dana posle venčanja bude baš tamo, da bude simbolično. Bilo nam je savršeno, bili smo veseli i raspoloženi, šalili smo se sve vreme i fotkali po celom gradu. Svi prolaznici su se osmehivali kada nas vide, slali poljupce i čestitali su nam”, izjavila je mlada.

“Kada je slikanje obavljeno, žurili smo u restoran, jer smo imali rezervaciju u 9 i da ne bismo čekali taksi, vidimo nailazi autobus 26 i odlučimo da idemo prevozom tri stanice. Tu nas je fotografisao jedan dečko, pretpostavljamo, jer mi uopšte nismo ni primetili da nas neko slika. Posle je jedna gospođa pitala da li smo pravi mladenci i čestitala nam, a onda su krenuli i komentari na mrežama”, priča Majida.

Izvor: mondo.rs