“Balvančina, nema ni mozga ni vere”: Dara oplela po Slobi nakon što joj je ukrao pesmu – Sapliće noge dečku koji tek počinje

|

Posle jednog gostovanja Slobodana Radanovića tokom kog je najavio novi album i otkrio da se na njemu nalazi “poslednja pesma Marine Tucaković”, “Infarkt duše”, oglasila se Dara Bubamara koja je optužila kolegu i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta da su joj ukrali pesmu.

Pomenutu numeru su najpre snimili Dara i Željko Nikolić, a pevačica je Slobi dva puta obrisala numeru sa Jutjuba zbog autorskih prava. Tokom gostovanja u Amidži šou Dara ih je žestko napala, a Sloba je ponovo objavio spornu pesmu.

“Sloba Radanović mu je ukrao pesmu. To su ti najlošiji likovi koji su kao dobri momci, crkva, foliraju, a ovamo ti zavuku. On nema ni mozga, ni hajpa, ni vere, nazvali su ga balvan i on je stvarno balvan, balvančina jedna, a ja sam mu pomogla kada mu je trebao duet, išla mu na sahranu ocu, to neću da prebacujem otišla sam od srca. On je ‘ladno čuo pesmu koju sam snimila s Željkom Nikolićem, dečko je nepoznat, ali je platio pesmu Marini Tucaković i Raletu. Došla sam snimila ‘Infarkt duše’ to je poslednja Marinina pesma. Taj dečko je imao smrtni slučaj i čekao je dve tri godine da snimi album, ovaj čuo kod Rleta odmah uzeo pesmu”, rekla je Dara u podkastu “Vostcast” i dodala:

“Nudio je i Ceci, rekli su joj da je Darina i Željkova, ona rekla ok. On me nije ni pitao, dva puta sam mu srušila pesmu i sad treći me molili prijatelji da ne radim to, čak su mu nudili i pare, reko nemoj molim te pare. Imam dozvolu da ga opet ugasim, ali nisam htela. On je pokazao svoje pravo lice. Praviš šou program pomažeš mladima, a ovamo saplićeš noge mladom dečku koji tek počinje. Ne želim nikom zlo, nek su živi izdravi, ali kada se ogrešiš o nekog dobrog i poštenog vratiti se. To je Željkova pesma, ja sam stala u njegovu odbranu, meni to da je uradio, glavu bih mu otkinula odavno.Kolima bih došla ispred i rekla: ‘Šta je, u čemu je problem?’. Al opet sam ispala dobra i pustila. To ranije nije bilo, mi smo se čuli dogovarali. Ne treba biti proklet, sve se vrati. Ko se ogrešio o mene nije dobro prošao. U životu nisam nikom pretila, ja nikoga da zovem telefonom ne pada mi na pamet”, zaključila je Dara.

Izvor: mondo.rs