Jovana Jeremić pobesnela u Jutarnjem, pa javno zapretila: “Neko će odgovarati za ovo, ko im je to dozvolio bez mog znanja”

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić napravila je skandal u jutarnjem programu, pa se javno obratila i zapretila “da će neko odgovarati”. Naime, Jeremićeva se naljutila zato što se neko fotografisao u govornici koja je deo scenografije Jutarnjeg programa i koji je, kako kaže, sama osmislila.

Voditeljka je najavila i da “će neko odgovarati” zbog napravljenog propusta.

“Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja”, pričala je Jovana.

Inače, pevačica i deklarisana prost1tutka Elektra Elit juče se usnimila u studiju popularne voditeljke Jovana Jeremić, te najavila da će ona voditi jutarnji program umesto nje.

Izvor: telegraf.rs