Manuel Stojanović se zatekao u Moskvi za vreme napada: “Policija je na svakom ćošku, ne znam da li ću moći da se vratim”

|

Menadžer i bivši učesnik rijaliti programa “Veliki brat”, Manuel Stojanović, trenutno se nalazi u Moskvi. Razlog njegove posete bila je utakmica Srbije i Rusije, koja se održala juče, a već sutra bi Stojanović trebalo da napusti Rusiju.

Međutim, došlo je do nepredviđenih okolnosti, kada se dogodio stravični teroristički napad u Moskvi, u koncertnoj dvorani “Krokus”, oko 18.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ekipa Telegrafa kontaktirala je Manuela kako bi proverili gde je bio u momentu napada i da li je na sigurnom, a on je izjavio:

“Došao sam u Moskvu da bih gledao utakmicu. Dan sam proveo u hotelu, bio sam na sastanku kada sam pročitao tu užasnu vest, potom sam čuo sirene, policija je na svakom ćošku. Ne znam šta se dešava, nisam izlazio više od tad. Čekam da vidim šta će biti i da li ću sutra moći da se vratim. Sutra uveče imam let pa ćemo videti”, ispričao je Manuel.

Izvor: telegraf.rs