Jovana isprozivala Kosjerinu: “Ona nije zvezda, nije moj nivo” – Žestoko se obrušila i na RTS

|

Kontroverzna voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić važi za osobu bez dlake na jeziku. Takođe je poznata po ekstravagantnim izdanjima, te u svoju emisiju “Vikend jutro” stalno iznenađuje gledaoce ali i goste. Za vreme novogodišnjih praznika ozbiljno je “zatresla” društvene mreže pojavivši se u kostimu sa perjem na glavi, poput igračica Sambe u Riju.

Osim nesvakidašnjim performansom, Jovana je iznenadila javnost i u razgovoru sa medijima, kada se osvrnula na suparničku televiziju RTS ali i koleginicu Draganu Kosjerinu koja inače važi za jednu od najlepših TV lica.

“Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, personaliti. To je ogromna razlika”, započela je Jovana Jeremić.

Voditeljka se zatim osvrnula na situaciju tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, kada se pisalo o tome da je iskopirala Draganu Kosjerinu odevnom kombinacijom.

“Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo. RTS taba i uništava ličnost, a Pink pravi zvezde. RTS vode žene koje su isfrustrirane. Oni ne žele da proizvedu zvezde”, rekla je Jovana.

Izvor: mondo.rs