Još jedan glumac napušta seriju “Igra sudbine”, a svi ste ga voleli: “Vreme je za zbogom”

|

Sezonu napuštanja serije “Igra sudbine” krajem prošle godine otvorili su scenarista serije Žarko Jokanović i njegova supruga i glavni ženski lik Milica Milša. Nakon što su oni napustili projekat, za njima su to učinile i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Biljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac i Jelena Jovičić.

Jokanović i Milša su nastavili saradnju na seriji “Zakopane tajne”, serija “Igra sudbine” je dovela novo pojačanje, i sve se vratilo u normalne tokove.

Ali, sada je još jedan glumac rešio da napusti seriju, i obavestio je javnost preko društvenih mreža.

– Dragi prijatelji, braćo, kumovi. Žao mi je ali je došlo vreme da seriji “Igra sudbine” kažem zbogom. Ovim putem želim da vas obavestim, da, od nove sezone, više neću biti deo serije “Igra sudbine”. Gledacete me jos u narednih 20-ak epizoda – objavio je Ammar Mešić.

– Prethodne četiri godine sam bio skoro svako veče u vašim domovima i zahvalan sam na svim pozitivnim i lepim komentarima. Hvala mojim kolegama na svemu. Smatram da sam ispekao zanat, bio maksimalno profesionalan i mislim da je vreme za neke nove uloge – napisao je glumac.

Mešić je od samog početka emitovanja serije bio deo glumačke ekipe, a lik Strahinje voleli su svi. Međutim, sada je došlo vreme za nove projekte i pobede.

Izvor: hellomagazin.rs