Ovo je Dušan koji je svirepo ubijen u kafani: Slavio sinu rođendan, pošao do muzike a onda krenulo dobacivanje

|

U poznatoj kafani u Mladenovcu u kojoj se noćas dogodilo svirepo ubistvo, nakon tuče oko muzike, nastradao je Dušan Antonijević, zvani Dule Pežo, koji je tamo otišao da sinu proslavi 21. rođendan.

Ubijen je pred očima svog sina, s kojim je sedeo za stolom u kafani kad je izbila tuča.

Kako se saznaje, Dušan je navodno ubijen u tuči zbog pesme.

– Dušan je sinoć bio s porodicom, među kojima su bili njegov kum i sin. Oni su te večeri proslavljali mladićev rođendan i prvo su bili u jednom restoranu u Mladenovcu da bi se kasnije slavlje nastavilo u restoranu gde je ubijen. Celu noć su jeli i pili i ništa nije naslućivalo da će doći do ove tragedije – rekao je naš sagovornik i dodaje:

– Svađa među gostima nastala je navodno kada je ubijeni Dušan došao kod muzike, gde je hteo da naruči pesmu za svog sina. Tada je počelo dobacivanje od momaka koji su sedeli u blizini muzike. Momci valjda nisu dozvolili da se svira ta pesma jer su oni već naručili svoj repertoar i navodno dali muzici dobar bakšiš.

– U trenutku je nastala opšta tuča, nije se znalo koliko njih tuče nesrećnog čoveka. Dušanov kum i sin pokušali su da ga odbrane, ali je već bilo kasno. Dušan je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda, dok je njegov sin, inače slavljenik zadobio povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar – rekao je naš sagovornik. Inače, policija je intezivnim radom uhapsila šest muškaraca koji su učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Dule Pežo koji drži auto otpad u blizini Mladenovca.

Šestorica uhapšenih sedela su za susednim stolom i svađa koja se pretvorila u tuču, izbila je zbog naručivanja pesama.

– Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom – kaže sagovornik Kurira koji je bio na mestu gde se sve dogodilo.

– Lisice su stavljene M. P., D. S., M.S., M. J., B. P i S. S. – potvrđeno je za Kurir.

Izvor: kurir.rs