Javnost nikada nije upoznala suprugu Nenada Jezdića: “Kada smo se venčali, imali smo jedan tanjir i jednu viljušku”

|

Budući da retko daje izjave za javnost, a pritom i nema naloge na društvenim mrežama, život glumca Nenada Jezdića dobro je sakriven od očiju javnosti.

Iako porodične fotografije nikada nisu dospele u javnost, nije tajna da je već 25 godina u skladnom braku sa suprugom Sarom. Venčali su se 1996. godine u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege. Ljubav su krunisali sa četvoro dece: tri ćerke i sina.

“Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje “da” nikada ne bude ukaljano“, ispričao je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i dobrog domaćina koji se poslednjih godina posvetio životu i radu na selu.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

“Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg”, prisetio se Nenad samog početka svog bračnog života, i dodao:

“Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“

Izvor: stil.kurir.rs