Hit snimak kruži internetom: Pogledajte samo šta radi ovaj čovek – Srbi definitivno najsnalažljiviji narod (VIDEO)

|

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se jedan snimak na kome se vidi kako muškarac vozi traktorsku gumu na haubi svog automobila. Ovaj zaista neobičan prizor snimljen je, kako se navodi u snimku, na putu Vlasotince-Leskovac.

Ovaj video-snimak, objavljen je uz opis “Dokaz da su Srbi najsnalažljiviji narod, nema problema, postoji samo rešenje”, izazvao je lavinu komentara na ovoj društvenoj mreži. Ono što je posebno interesantno jeste to što muškarac jedva vidi da vozi i tokom vožnje mora da podiže glavu kako bi video put kojim vozi, jer mu ogromna guma smanjuje vidljivost.

Ono što se na snimku još vidi jeste to da guma nije vezana za kola ni sa čim i stiče se utisak da veoma lako može da “sleti” sa vozila. Jedina “zaštita” koja postoji ovde jeste beli komad tkanine koji je ispod ove traktorske gume.

“Dokaz da je muka Srbina naterala da se snalazi!”, “Čovek verovatno za traktor vozi gumu, bori se za život a vi se tu čudite i sad će ga osuđivati zbog ovog. Ima dosta gorih stvari od ovog, da bi bilo značajno da svi vide”, “Za ovo bi u Nemačkoj trajno dozvola i ludara u najavi… Ovo samo u Srbiji ima. Platiš šlep ili kombi i odvezeš gumu bezbedno, užas…”, “Tako jedan sa točkom za malo da pobije nas osmoro”, neki su od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs