Jelisaveta Orašanin se rastala od Teodosića: Evo koji razlozi su uticali na ovakvu odluku (FOTO)

|

Ljubav između glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića veoma je jaka, tako su bar pričali sci oni koji su ljubavnu priču ovog zaljubljenog para pratili od početka. NJima je šest meseci zabavljanja bilo sasvim dovoljno da shvate da su rođeni jedno za drugo i da stanu na ludi kamen. Skoro godinu dana od njihovog venčanja na svet je došla njihova ćerka Petra, a zatim i sin Bogdan, koji su postali njihov centar sveta.

Karijere su im veoma važne i sastavni su deo njih samih, a Jelisaveta i Teo su se poslednjih nekoliko godina fokusirali na porodicu. Naša glumica je dok je bila u drugom stanju sa prvim detetom, napustila sve i sa poznatim košarkašem otputovala u Ameriku, a potom u Italiju i tamo otpočela život. Sigurno joj je nije bilo lako da se odrekne karijere, pa se nekoliko puta vraćala u Srbiju, radila je par projekata i uspešno ih privela kraju. Nakon što je uvidela koliko joj nedostaju njena deca, malo se primirila i neko vreme nije radila, a čime javnost zabavljala saznavala je putem njenog “Instagram” profila.

Isti taj izvor poslužio je javnosti da zaključe da se dogodio razlaz Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića nedavno, tj. da se glumica vratila onome što najviše voli, glumi. Nakon dužeg vremenskog perioda ona se priključila svojim kolegama iz predstave “Hotel 88”, otputovala je sa njima u Banja Luku, a zatim bila prisutna i tokom par izvođenja u Beogradu, zbog čega je svoju decu i supruga morala da napusti i ostavi ih u Bolonji privremeno.

Jelisaveta zna da su ovakvi problemi i žrtvovanje trenutni, te će u potpunosti moći da se posveti svojoj strasti, glumi, kada se Teo bude povukao iz sporta, što će se sigurno dogoditi kroz par godina.

Izvor: story.rs