Gužva u restoranu, na plaži vam se uvaljuju pod suncobranom: Srpkinja opisala letovanje u Egiptu – Čist bezobrazluk

|

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a grupe na Fejsbuku posvećene turistima vrve od različitih iskustava sa letovanja. Mnogi dele informacije o cenama hrane, pića, ležaljki i suncobrana po plažama, ali ova žena je podelila svoje iskustvo o tome kolika je gužva na plažama i kakva je usluga. Gospođa je u izlaganju odmah napomenula da taj hotel nije za “zahtevne turiste”.

“Juče smo stigli iz Hurgade, pa da vam kažem naša iskustva. Hotel u kom smo bili nije za zahtevne turiste. Shodno ceni, nama je bio okej. Veliki je hotel ali dosta soba nije u funkciji jer ih renoviraju. Mi smo imali sreće pa smo dobili sobu u zgradi do mora koja je pristojna i super je pogled. Ostale sobe i zgrade su poprilično loše. U restoranu je gužva i haos, morate da se potrudite da nađete sto i pribor. Hrana je okej, uvek može nešto da se nađe, mada ništa posebno. Higijena je onako, ne baš najbolja. Plaža je lepa, ali je velika gužva, pa vam se ispod suncobrana uvek neko pridruži, a da vas i ne pita. To im je tamo, koliko smo shvatili, normalno”, napisala je Srpkinja.

Nekoliko ljudi se javilo ispod objave pa su postavljali pitanja kako bi dobili više detalja.

“Ovi što se privale pod suncobran, je l’ su Srbi?”, pitao je jedan član grupe, a odgovor je bio urnebesan. “Mi smo pustili mamu sa bebom iz Jrmenije, jer jer bila sa bebom na suncu. Međutim, 5 minuta posle beba odlazi, ali zato dolazi baba, deda, još jedno dete, bebin otac. Tako da, svi su bili sem bebe zbog koje smo ih pustili na ležaljku. Definitivno idu na bezobrazluk, ali smo to fino rešili”, odgovorila je žena koja je napisala objavu.

Neki od članova grupe napisali su da ni za kakve pare ne bi otišli na more pod takvim uslovima.

Izvor: mondo.rs