Godinu dana od početka veze Laza i Anica imaju lepe vesti: Ovakvu reakciju njegovih sinova niko nije očekivao

|

Iako se saznalo pre par meseci, emotivna veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog traje oko godinu dana, što će reći da je glumac započeo romansu sa mlađom koleginicom ubrzo nakon razvoda od Danice Ristovski sa kojom ima dvojicu sinova.

Svi su posle Daničine potvrde o razlazu ostali u šoku, ipak izgleda da ni ona nije imala ništa protiv toga, te nije mnogo marila za novu vezu bivšeg supruga. Posvetila se poslu i prijateljima.

Nije dugo prošlo a Ristovski, za kojeg se pričalo da je Danicu prevario, pronašao je sreću pored 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, koja se glumom bavi u slobodno vreme, a Lazar je bivšoj supruzi dao otkaz ne bi li novu devojku zaposlio u nastavku projekta “Drim tim”.

Na nastavku obožavane serije dugo se radilo, i sada je napokon došlo vreme da se predstavi publici, što je zaljubljeni par, svako na svom profilu, objavio na društvenim mrežama.

Sinovi glumca, koji se odlično pokazao i kao reditelj, takođe su angažovani na komadu, tačnije imaju značajnu ulogu u njegovoj realizaciji i produkciji, režiji takođe. S tim u vezi nije se očekivalo ništa drugo do da će jedni drugima čestitati i poželeti gledanost kakvu je imao i prvi deo.

Izvor: story.rs