Ermina Pašović promenila lični opis: “Bog nas je dao sa rošavim licem i krivim nosem” – Uložila 5.500 evra u izgled i pokazala slike pre i posle

|

Neverovatna promena bivše zadrugarke Ermine Pašović mnoge je ostavila u neverici, te joj često poručuju da je “promenila lični opis”, ali to nju ne dotiče. Ona je do sada uložila 2.000 evra u implante za grudi, kao i 3.500 evra u sređivanje lica, ali tu nije stala.

Ermina je sada otkrila i da je krenula na laser kako bi skinula ožiljke s lica, a na Instagram je bez blama objavila fotografije nastale pre estetskih korekcija, kao i nakon nekoliko tertmana lasera. Ono što posebno upada u oči je to da Pašovićeva na njima nema ni trunku šminke.

“Pre i posle. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam želela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala”, iskreno je napisala Ermina.

“E, ovako, pošto mi inboks već gori, ja nisam tip devojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti. Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila”, stoji u Ermininoj objavi.

Novac zarađen u Zadruzi uložila u estetske korekcije, te je dosad korigovala vilicu, nos, usne, napravila “mačje” oči, te je mnogi sada ne bi prepoznali.

Izvor: mondo.rs