Plata 50.000 dinara, rad vikendom i kilometarski spisak obaveza: Oglas za posao uzburkao mreže – “Direktor će biti strog”

|

Oglasi za posao neretko frustriraju nezaposlene jer poslodavci često imaju dugi niz zahteva za radnike, koji nisu potkrepljeni odgovarajućom platom. Tako se pojavio oglas za rad u Novom Sadu, gde firma traži radnika na poziciji saradnika za administrativne poslove, a oni koji konkurišu trebalo bi pre svega da imaju dobre organizacijske i liderske veštine. Poslodavac je spremio dugačak spisak obaveza za budućeg zaposlenog.

Što se tiče administracije, obaveze su sledeće: Apr – Priprema dokumentacije za promene vezane za klijente, Poreska – priprema zahteva za listing, uverenja i praćenje statusa, Banke – priprema potvrda i zahteva, priprema dokumentacije za teren, arhiviranje online i papirne dokumentacije.

Što se tiče kancelarijskog dela posla, budući zaposleni imao bi sledeće obaveze: Nabavke materijala i inventara, poručivanje Jgsp markica za prevoz, javljanje na telefon i služenje pića, slanje i prijem pošte.

Osim toga, budući zaposleni ima i sledeće obaveze: ažuriranje podataka o klijentima – trello tabla, malichimp, drive brojač, evidencija godišnjih odmora saradnika u firmi, pravljenje i ažuriranje SOP-ova (standardnih operativnih procedura) za sve aktivnosti koje se rade u firmi, nedeljno popunjavanje KPI tabela sa ključnim pokazateljima.

Poslodavac navodi da oglas nije namenjen neozbiljnim kandidatima, a nekvalifikovane prijave biće odmah odbijene, i više nikada neće moći da se prijave ni za drugu poziciju u ovoj firmi.

“Ako niste voljni da date sebe firmi 100%, i volite da imate više poslova, ovo nije za vas. Ako niste voljni da radite vikendom, ili nekoliko dodatnih sati jer ste potrebni timu, ovo nije za vas. Ako ne volite da naporno radite, radite brzo i sarađujete u timskom okruženju, nemojte se prijavljivati. Ako ne možete da se nosite sa zahtevnim okruženjem u kojem će vaš izvršni direktor biti strog prema vama kada vam daje konstruktivnu kritiku za vaše veće dobro, ovo nije za vas”, stoji u oglasu.

Početna zarada na ovoj poziciji je 50.000 dinara, sa podsticajnim bonusima koji će povećati vaš prihod za 10-30 hiljada dinara mesečno u narednih nekoliko meseci.

Ko je čitajući oglas stigao do dela o visini plate, potrebno je da uradi sledeće:

“Ako ste došli do ovog dela teksta, to znači da ste i dalje zainteresovani za ovu poziciju. Ako jeste, uradite sledeće (nepoštovanje ovih koraka POTPUNO će dovesti do vaše diskvalifikacije):

Korak 1: Snimite 3-minutni video (ne više) i otpremite ga na Youtube kao video koji nije na listi (uverite se da ćemo moći da ga pogledamo i da nije privatan). Unutar videa odgovorite na ova pitanja: 1) Reci mi nešto o sebi. 2) Zašto bismo vas zaposlili? 3) Opišite svoje iskustvo na prethodnom poslu ako ste imali. 4) Opišite slučaj u kojem ste pokazali veliku pažnju na detalje. 5) Objasnite zašto verujete da ćete napredovati u brzom, teškom, kritičnom okruženju koje vas tera da rastete”, stoji u oglasu.

Rok: Primamo dosta prijava na ovaj konkurs, pa bih vas ohrabrio da se prijavite za ovo što pre možete. Ako ovo čitate, to znači da je pozicija još uvek otvorena. Čim pronađemo pravog kandidata, zatvorićemo ovu prijavu. Ako ste kvalifikovani, direktor i njegov tim će se javiti da zakaže intervju u narednih 24-48 sati sa vama”, zaključuje se u opširnom oglasu.

Izvor: mondo.rs