Drama na Dan zaljubljenih: Ivani Španović zakucali na vrata u 5 ujutro – Kada je otvorila, sačekalo je neprijatno iznenađenje

|

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović jučerašnji dan je provela u atletskoj dvorani na Banjici gde je počeo međunarodni atletski miting “Belgrade Indoor Meeting”. Navijala je za srpske atletičare, fotografisala se sa glumcem Draganom Jovanovićem, bodrila koleginicu, međutim dan joj je započeo sa neprijatnošću.

Ivana je podelila sa svima informaciju da je na Dan zaljubljenih kod nje u pet ujutru “upala” doping kontrola kako bi uzela nove uzorke krvi, što je procedura koja nekad i iznervira sportiste zbog načina na koji se izvodi u praksi.

“Evo kako je počelo… O tom danu zaljubljenih – u pet ujutru”, napisala je Ivana na svom Instagramu i podelila fotografiju na kojoj se nalaze epruvete koje su doneli iz anti-doping agencije.

Dosta vremena je prošlo otkada Ivana Španović nije imala partnera za ovaj praznik, jer je skoro objavila da se razvodi od Marka Vulete.

“Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati”, napisala je tada zlatna atletičarka na svom Instagramu.

Izvor: sport.alo.rs