Dok svi bruje o njegovoj prepisci sa Jovanom, Milijevo srce pripada supruzi Nini: Izgleda kao top model, a rodila mu je dvoje dece

|

Danas je u medijima odjeknula vest da se kompozitor Aleksandar Milić Mili dopisuje sa voditeljkom Jovanom Jeremić, što su oboje demantovali, a i iz priložene prepiske se vidi da profilna slika ne pripada kompozitoru.

Istina je da je Mili godinama u skladom braku sa prelepom Ninom, sa kojom ima dvoje dece. Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, ali je Mili nekoliko puta na svom Instagramu objavio fotografije zgodne žene, iz kojih se vidi da Nina izgleda poput svetskih top modela.

O svom braku, kompozitor je govorio u emisiji “Sceniranje” na TV Kuriru.

“Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: “Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.” Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: “Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo”, ispričao je Mili u “Sceniranju”.

Tako je počelo, a Milijeva ljubav sa Ninom traje dugi niz godina. Kompozitor za sebe smatra da je pažljiv i brižan muž koji se trudi da značajne događaje pretvori u bajku. Priznaje da mnoge datume zaboravi, ali ljubav najbolje iskazuje pesmama, što ovakva lepotica kao Nina i zaslužuje.

Izvor: kurir.rs