Dnevni horoskop za 7. septembar 2022. Vodolije, indirektno podstičete novu sumnju

|

Ovan

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Posao: Delujete privlačno i šarmantno na okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Zdravlje: Društvena angažovanost deluje pozitivno na Vašu mentalnu ravnotežu.

Bik

Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspeh. Pre ili kasnije, morate da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Posao: Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Rak

Ljubav: Nema razloga da prikrivate deo priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Posao: Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara merila ili uslove koje najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

Lav

Ljubav: Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Devica

Ljubav: Veće značenje imaju »detalji« koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku uzbudljivu zabavu. Posao: Nečija priča po Vašem mišljenju deluje neubedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

Vaga

Ljubav: Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Posao: Zaokupljeni ste idejama koje treba da Vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Škorpija

Ljubav: Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Posao: Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija, opustite se.

Strelac

Ljubav: Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ljubav: Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban Vam je dobra procena. Upotrebite »moć sugestije« u pregovorima. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Posao: Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Ribe

Ljubav: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koju Vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Posao: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.