Dnevni horoskop za 2. jun 2022. Vodolije, suviše forsirate lične ciljeve

|

Ovan

Ljubav: Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Posao: Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Zdravlje: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.

Bik

Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Posao: Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Blizanci

Ljubav: Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Posao: Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Rak

Ljubav: Razmislite na koji način treba da privučete nečiju pažnju ili da animirate jednu osobu. Upotrebite oprobani »recept«. Posao: Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška, prikupite neophodne informacije. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Lav

Ljubav: Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«. Posao: Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim temama«.

Devica

Ljubav: Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Posao: Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Vaga

Ljubav: Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Posao: Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Ljubav: Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete i usrećite voljenu osobu. Posao: Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Strelac

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Jarac

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete. Zdravlje: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

Vodolija

Ljubav: Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mesto. Posao: Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Ribe

Ljubav: Teško Vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali Vam nedostaju konkretni odgovori. Posao: Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Zdravlje: Izbegavajte rivalstvo i konfliktne situacije.