Dnevni horoskop za 14. oktobar 2022. Blizanci, trenutni gubitak predstavlja novu lekciju

|

Ovan

Ljubav: Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Posao: Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.

Bik

Ljubav: Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namere, ali nedostaje Vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Posao: Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cenu ili granicu. Zdravlje: Upotrebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Blizanci

Ljubav: Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Posao: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni »gubitak« predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

Rak

Ljubav: Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvek vredi pokušati. Posao: Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža.

Lav

Ljubav: Važno je da razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Posao: Ulivate veliko poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica

Ljubav: Ne razumete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili relaksacija.

Vaga

Ljubav: Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Posao: Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, deluju pozitivno na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Škorpija

Ljubav: Izbegavajte rivalstvo ili ljubomorne scene. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti«, kada je neophodno. Posao: Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko Vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Strelac

Ljubav: Partner ne obraća pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke »tajne planove«. Posao: Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Zdravlje: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

Jarac

Ljubav: Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Posao: Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan nacin i bez suvišne price. Prihvatite različite podsticaje. Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Vodolija

Ljubav: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Posao: Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

Ribe

Ljubav: Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali pre ili kasnije sve dođe na svoje pravo mesto. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.