Dnevni horoskop za 11. jul 2022. Škorpije, nemojte da donosite ishitrene odluke

|

Ovan

Ljubav: Obratite se bliskoj osobi za utehu i emotivno razumevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno brine o Vašem raspoloženju. Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Zdravlje: Nema potrebe da dramatično doživljavate nove događaje, opustite se.

Bik

Ljubav: Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i očekujete da Vam neko pokrene snažne impulse. Posao: Zainteresovani ste za nove ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savet. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Blizanci

Ljubav: Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Posao: Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete energiju.

Rak

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Lav

Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu »slabost« ili nedostatak moralne hrabrosti. Posao: Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Posao: Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvek postoji zaobilazno rešenje. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vaga

Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju. Posao: Uvek postoji zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Škorpija

Ljubav: Ako Vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da stvorite ljubavnu atmosferu. Posao: Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja Vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Strelac

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Posao: Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Jarac

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Zdravlje: Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Primećujete da partner vrlo lukavo ili vešto ignoriše Vaše predloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Posao: Ne budite razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza.

Ribe

Ljubav: Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Posao: Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Budite realni pri proceni svojih mogućnosti. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.