Darkova mama uživa u luksuzu: Branka gazduje Gagijevim apartmanima – Biznismen je vodi svuda sa sobom

|

Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića, od pre desetak meseci uživa u ljubavi sa Draganom Paunovićem, biznismenom koji živi na tri adrese – u Srbiji, Parizu i Holandiji.

Kako je rekao medijima, daljina ne predstavlja problem njemu i Branki, a obzirom na to da stalno putuju zajedno, a potvrdio je da drugu polovinu septembra provode na planini, u njegovim apartmanima.

Novopečeni par uživa u njegovim apartmanima na Zlatiboru. Kako prenose mediji, Branka uživa u svemu što joj je život doneo nakon smrti muža Milana, a Dragan se maksimalno trudi da joj svaki zajednički trenutak sa njim bude lep.

Branka se prvi put su javnosti sa emotivnim partnerom pojavila na svadbi svog sina Darka, koji podržava njenu vezu sa Draganom.

Iako je prvobitno istakla da ne želi da daje izjave za medije, Branka je za Telegraf potvrdila da jeste u vezi sa Draganom.

“Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena”, rekla je Branka Lazić.

Izvor: kurir.rs