Darija Kisić ponosno pokazala ćerku: Evo kako izgleda i čime se bavi prelepa Tina Tepavčević (FOTO)

|

Kada je se prvi put pojavila na javnoj sceni, tadašnja epidemiološkinja a sadašnja ministarka Darija Kisić bila je potpuna enigma za javnost. Međutim, polako su detalji o njenom životu izlazili na površinu, a ona je samo na jednoj stvari insistirala, to da njena porodica ostane zaštićena od javnog mnjenja.

To se najviše odnosilo na njenu ćerku Tinu Tepavčević, o kojoj nije želela da govori u intervjuima, a nij bilo ni dostupnih podataka o njoj. Međutim, u zadnje vreme se sve to promenilo, kako ćerka ministarke Darije biva sve zrelija.

Zato je njena ćerka mnogo više poradila na svom “Instagram” profilu, koji u poslednje vreme dobio mnogo pratilaca za kratko vreme. Ujedno smo na taj način i otkrili u kakvu je lepoticu izrasla Tina, koja je skoro zakoračila u punoletstvo.

Tina je veoma posvećena školovanju, ali pored škole nalazi i vremena za jednu od svojih najvećih strasti, a to je moda. Prava šteta bi bila kada se ovakva devojka kao što je ona, ne bi bavila modelingom bar do određene mere, a očigledno je da se i sama Darijina naslednica slaže s tim, pa se oprobala i kao manekenka.

Naime, ona je prošle godine debitovala u Dubaiju, na reviji Suzane Perić, te je otkrila da joj modeling ide od ruke, pa se povremeno vrati toj ljubavi. Tina svoju ljubav prema modi ispoljava i na društvenim mrežama, pa često objavljuje slike za koje dobija mnoštvo komentara, a većina tih slika napravljena je u modnim centrima kao što su Pariz, Malta i mnoge druge ekskluzivne destinacija.

Izvor: story.rs