Zvezdan raskinuo sa Anđelom, pa muvao Aleksandru Nikolić: Oglasio se Anđelin otac, evo šta kaže o ćerkinom raskidu

|

Zvezdan Slavnić javno je prevario i ostavio svoju vanbračnu suprugu sa kojom je bio 15 godina, uplovivši u vezu sa Anđelom Đuričić, međutim njihova sreća je ipak bila kratkog daha, te je ostavio i nju, uz obrazloženje da gaji emocije prema Aleksandri Nikolić.

– Kako te nije sramota svega ovoga što pričaš? Jel ti meni ovo kažeš? Sram da te bude – vikala je Anđela, a zatim izletela iz sobe.

Nju su Zvezdanove reči i postupci veoma povredili, jer je saznala da je igrao dvostruku igru, gajivši emocije i prema Aleksandri Nikolić, a bio je sa njom u vezi.

– Molim te Miljane, pomozi mi. Zvezdan mi je radio iza čeđa. Ljudi su mislila da sam luda, a ja znam da nisam. Dvadeset dana je muvao Aleks, hteo je da je poljubi – rekla je Anđela.

– Ko ti je to rekao? – upitao ju je Miljan.

– Lično on. Jesi svestan da mi je radio iza leđa? Dala sam sve od sebe da budemo zajedno, verovala sam mu u potpunosti – rekla je Anđela.

– Bolje i sad, nego nakon dvadeset godina. Ispala si budala, ali sad je gotovo – tešio je Miljan.

Podetimo, Slavnić se sinoć udvarao Aleksandri, čak je u jednom trenutku pao i poljubac, iako mu je Nikolićeva govorila da sredi situaciju sa Anđelom, zbog koje mu je završila 15 godina duga vanbračna zajednica s partnerkom Anom.

Ovim povodom, oglasio se Anđelin otac, koji je bio vidno iznerviran, pa je samo kratko rekao.

– Nemam komentar – rekao je Anđelin otac i ljutito zalupio slušalicu.

Njihov odnos je podržala Anđelina drugarica u video čestitki za Novu godinu, rekavši da njena porodica podržava ovaj odnos, međutim mnogi nisu ni slutili da će se na kraju odigrati ovakav splet okolnosti.

Izvor: kurir.rs