Danilo Vučić uslužio predsednika i državnike na sajmu vina: “Sine, daj nam Barbaresko – Vidite kako ume”

|

Danas je otvoren međunarodni sajam vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Pošto su svečano otvorili manifestaciju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i gosti iz regiona krenuli su obilazak sajma, usput razgovarajući sa izlagačima. Tom prilikom, predsednik je obišao i štand na kom mu je uslugu pružio njegov sin Danilo Vučić, koji je predstavio vinoteku “Wine and pleasure” u kojoj radi.

“On radi u toj vinoteci. Moj sin ume i da služi i sve. Sine daj nam Barbaresko, vidite kako ume da sipa i on koliko treba. Hvala sine, nije lako posle svega ovoga piti i Barbaresko”, rekao je Aleksandar Vučić.

Inače, predsednik se na sajmu susreo i sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji je na manifestaciju došao u društvu oca i strica. Tom prilikom Nole se srdačno pozdravio sa predsednikom koji mu je poručio:

“Da ih pobeđuješ barem još pet godina. Hvala ti što si uvek uz našu državu, što sve dobre ideje podržiš”, rekao je predsednik Đokoviću, a zatim ga pozvao da zajedno sa ocem i stricem dođu na večeru u Predsedništvo.

Izvor: objektiv.rs