Darko Lazić ima novu devojku: Uhvaćeni u provodu – Svima upalo u oči koliko Katarina liči na pevačevu bivšu

|

Folk pevač Darko Lazić nakon pet meseci otkako je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak navodno je započeo novu vezu, što mnogo i ne iznenađuje, budući da je pevačev život vrlo buran.

Naime, na snimku koji se nalazi na Instagramu, vidi se da, dok je pevao, jedna devojka mu je prišla i pred svima ga poljubila. On se oduševljeno nasmejao, a potom nastavio da zabavlja prisutne goste.

Navodno, radi se o izvesnoj Katarini, koja, kako piše u komentarima, neverovatno podseća na pevačicu Barbaru Bobak, sa kojom je raskinuo posle brojnih incidenata. Par je svojevremeno i pričao o venčanju, ali do toga ipak nije došlo.

Inače, Darko Lazić iz prvog braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja koji sada živi sa majkom. Donedavno je bio u emotivnoj vezi sa koleginicom Barbarom Bobak.

Kako mediji spekulišu, Darko Lazić bi mogao da se nađe u šestoj sezoni Zadruge, ali samo na nedelju dana, kao gost. Darko će ući kao pevač na žurku, posle čega će učesnicima biti saopšteno da ostaje nedelju dana s njima, jer mu obaveze i nastupi ne dozvoljavaju da ostane duže.

Izvor: kurir.rs