Danas stiže pun Mesec u Lavu: Ovnovima donosi energiju, Rakovima promene na ljubavnom planu

|

16. februara 2022. godine kada se pokreće pun Mesec, koji astrolozi inače zovu Snežni Mese, na nebu se dešava i konjukcija Marsa i Venere u znaku Jarca. To je veliki događaj koji donosi na iznenadan način preokret u emotivnim i ljubavnim odnosima.

Ovnovi osećaju nalet pozitivne energije naročito kada su u pitanju ljubavni odnosi. Najvažnije je da znaju svoju granicu i da poštuju granicu voljene osobe. Moguće je da će potpisati i novi poslovni ugovor do kraja februara.

Kada su u pitanju Bikovi ovaj pun Mesec je vrlo izazovan po pitanju njihovih emocija i ljubavnih odnosa. Moguća su razilaženja u mišljenjima u partnerskom odnosu ali i unutar porodice. Bitno je ne donositi nove odluke do kraja februara.

U ovom periodu Blizanci su pod utiskom prošlosti. U odnosima ljubavnog tipa, Blizanci će odreagovati vrlo nesmotreno i pod uticajem trenutnog emotivnog stanja. Najvažnije je obratiti pažnju na svoje emocije i svoje emotivne potrebe.

Rakovi su pod uticajem jakih emocija. Snažno osećaju ovaj pun Mesec. U narednim danima mogu da očekuju velike promene na ljubavnom planu. Najvažnije je biti strpljiv i sačekati početak marta.

Lavovi će biti pod uticajem promenljivih emocija. Sada je važno pronaći ono što ih smiruje. Na poslovnom planu bitno je da ne donose nikakve odluke do početka narednog meseca. Novčana situacija može biti vrlo nestabilna pa je bitno obratiti pažnju na sve ono što se tiče novca i transakcija.

Sve Device u ovom periodu su pod jakim uticajem konjukcije Marsa i Venere u znaku Jarca i mogu da očekuju lepa i pozitivna rešenja u vezi ljubavi. Najvažnije je biti u harmoniji sa samim sobom i tako se energija prenosi u porodične i ljubavne odnose.

Kod Vaga dolazi do emotivne kulminacije u odnosima partnerskog tipa. Mnogi pripadnici znaka će staviti tačku na loše odnose a neki će napraviti i pauze u ljubavi. Obratite pažnju i na poslovne odluke koje mogu biti jako nepovoljne do kraja meseca.

Za Škorpije je najvažnije da uspostave dobre odnose u partnerskom smislu. Naročito je važna dobra komunikacija. Tokom druge polovine februara pokreću se neki zanimljivi poslovni događaji koji mogu pokrenuti mnogo veću zaradu do kraja godine.

Strelčevi osećaju pozitivnu energiju ovog punog Meseca u znaku Lava. Važno je da spoznaju svoju svrhu i svoju poslovnu stranu jer će im to biti glavna preokupacija u narednih mesec dana. Obratite pažnju kako trošite novac tokom marta.

Jarčevi će biti pod velikim pritiskom svojih partnera. To se može negativno odraziti na poslovnu situaciju. Neophodno je da se dobro koncentrišu na sve ono što rade narednih desetak dana jer će to direktno uticati na posao i prihode.

Vodolije su pod jakim utiskom ovog punog Meseca koji pravi opoziciju na njihovo Sunce i stvara jak unutrašnji osećaj pritiska i nemira. Ljubavna situacija biće vrlo komplikovana i neophodno je uložiti jako puno strpljenja i truda u partnerske odnose.

Kada su u pitanju Ribe, oni vole tu mistiku punog Meseca, tako da će to povoljno da se odrazi na njihovo unutrašnje stanje. Pozitivan utica Jupitera na njihov znak osigurava stabilnost u ljubavnim odnosima.

Izvor: najzena.rs