Ćerka Voje Brajovića o odnosu sa ocem: Gradio je porodicu sa drugom ženom, nikada nisam bila njegov prioritet

|

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića, Iskra Brajović, ne može da se pohvali dobrim odnosem sa ocem. Za sve što je postigla u životu, Iskra je zahvalna svojoj majci, o čemu je ranije govorila:

“Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca”, rekla je Iskra, inače, prva naslednica Voje Brajovića.

Glumac je najpre bio u braku sa Ljiljanom, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, ljubav nije potrajala, a Voja je kasnije oženio 23 godine mlađu koleginicu Milicu Mihajlović s kojom ima sina.

Iskra je danas majka devojčice Ines, a o očevom drugom braku je takođe govorila za medije.

“Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, s drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje”, otkrila je Iskra.

Izvor: mondo.rs