“Ćerka me krivila za razvod, morao sam da se distanciram”: Otac Dijane Đoković otkrio tajne svoje porodice

|

Otac Dijane Đoković, Zdenko Žagar, rekao je medijima kako mu je porodica zabranila da se oglašava javno.

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam zašto, kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju. Naljutili su se na mene mnogo – rekao je deda Novaka Đokovića, koji je svojevremeno pričao o slavnom teniseru, ali i o porodičnim odnosima.

Otac Dijane Đoković živi u beogradskom naselju Čukarica, ali je otkrio da svog unuka ne viđa baš često.

‒ Ovde nema nikog osim mene, knjiga i fotografija na zidu. Deca su otišla svako na svoju stranu. Od prve supruge, Dijanine majke, sam se razveo, a druga supruga živela je sa mnom, međutim, preminula je 2017. godine, i od tada sam sam. Zbog toga mi svako društvo prija – rekao je Zdenko Žagar svojevremeno.

‒ Po nacionalnosti sam Hrvat, rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baba, rođena je takođe u istom mestu, a tamo smo se i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, a ona je još pohađala školu, pa smo se kasnije, kad mi se pridružila, venčali. Tako se rodila Dijana, pa Sanda – rekao je Novakov deda.

‒ U našoj porodici se svašta izdešavalo, pa nisam baš mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, četiri godine sam bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom. Nakon što sam se razveo, bio sam prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i ne može to nikako da mi oprosti. Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – rekao je Žagar.

Izvor: hellomagazin.rs